Maanrakennus Lahden ja muun Päijät-Hämeen seudulla

Yhteystiedot

Konepalvelu Metsäkangas Oy tarjoaa maanrakennuksen ja koneurakoinnin palvelut Lahdessa ja kaikkialla Päijät-Hämeen seudulla. Teemme erilaisten kaivinkonetöiden lisäksi kuljetuksia maansiirtokärryllä. Palvelemme yritysten ja maanviljelijöiden lisäksi myös yksityistalouksia. Palvelemme sinua aina ammattitaitoisesti ja omalla nykyaikaisella kalustollamme työn kohteesta riippumatta.

Voit luottaa siihen, että meiltä tilattu työ tulee laadukkaasti tehtyä juuri niin kuin on sovittu.
Jos kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä kysyäksesi lisää tai pyytääksesi tarjouksen. Saat meihin yhteyden parhaiten soittamalla tai sähköpostitse, mutta voit myös täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen!

Valitse maanrakennuksen kokenut ammattilainen

Kun olet rakentamassa tai remontoimassa maa-alueita tai pihaa, valitse työhön maanrakennuksen ammattilainen. Työnsä osaava maanrakentaja ymmärtää ja osaa nähdä oman työnsä osana rakentamisen ja urakoinnin kokonaisuutta. Ammattilainen tietää, miten saa työvaiheensa tehtyä huolellisesti ja luotettavasti. Esimerkiksi suuremmissa maanrakennusurakoissa kaivinkoneurakoinnilla tehtävät pohjatyöt tulee olla tehtynä kunnolla, jotta rakentamisen muut vaiheet saataisiin tehtyä asianmukaisesti. 


Konepalvelu Metsäkangas Oy:llä on kokemusta niin maatilojen kuin yksityistalouksienkin maanrakennuksesta, maansiirrosta ja koneurakoinnista. Edustitpa sitten maataloutta, yritystä, julkista sektoria tai yksityistaloutta, voit luottaa meiltä tilatun työn hyvään lopputulokseen. 

Palvelemme sinua koko Päijät-Hämeen seudulla Lahdesta käsin.

Lue myös muista palveluistamme

Takuuvarmaa laatua

Olemme kokeneita maanrakentajia ja käytämme työssämme nykyaikaista ja modernia kalustoa. Meille asiakastyytyväisyys ja tekemämme työn korkeatasoinen lopputulos ovat kaksi tärkeintä tavoitetta. Hoidamme työt niin kuin sovittu ja takaamme asiakkaalle sen, että työmme laatuun voi luottaa. Kokemuksen tuoman ammattitaidon ja laadukkaan kalustomme ansiosta kykenemme tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia maanrakennuksen palveluita niin maatalouden, kuin yritysten ja yksityishenkilöidenkin tarpeisiin. Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Tilaa maanrakennuksen työt osaavalta ja luotettavalta yritykseltä Lahdesta!

Kysy lisää