Teiden kunnossapito Lahdessa ja Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä

Konepalvelu Metsäkangas Oy tarjoaa kattavat teiden kunnossapidon palvelut Lahdesta kaikkialle Päijät-Hämeeseen. Teemme sekä talvi- että kesäajan kunnossapidon töitä. Voit siis tilata meiltä kesällä mökkitien kunnostuksen ja talvella lumiauraukset – kalustomme ja osaamisemme kattaa kummatkin! Palvelemme vankalla ammattitaidolla niin yksityistalouksia, yrityksiä ja julkisen sektorin edustajia kuin maatalouksiakin.

Kerro meille, millaiselle alueelle olet etsimässä palveluntuottajaa teiden kunnossapitoon, niin teemme sinulle tarjouksen! Teemme pitkäaikaisten sopimusten lisäksi töitä urakkana ja alihankintana. Jos siis kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä! Saat meihin yhteyden parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse, mutta voit lähettää meille viestin myös täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Talvikunnossapito ammattitaidolla

Teemme lumen auraukset sekä sohjon ja polanteen poistot vankalla ammattitaidolla. Käytämme työssämme omaa kalustoamme, ja meillä on vahva osaaminen eri talvikunnossapidon tehtävistä. Palvelemme maatalouksia, yrityksiä ja yksityistalouksia koko Päijät-Hämeen alueella Lahdesta käsin. Meillä on kokemusta erilaisten tieosuuksien talvikunnossapidosta ja hoidamme luotettavasti myös haastavat kohdat. 


Valitsemalla ammattilaisen teiden talviajan kunnossapitoon torjut liukkautta tehokkaasti. Konepalvelu Metsäkangas Oy:n palvella sinua!

Lue lisää yrityksestämme

Teiden lanaus ja muut työt

Teiden lanaukset, tien varsien niitot ja muut lumettoman ajan työt soveltuvat hyvin yleiseen teiden kunnossapitoon. Konepalvelu Metsäkangas Oy on erikoistunut maatalouksien metsäteiden sekä kovapintaisten sora- ja mursketeiden kunnossapitoon. Palvelemme sinua koko Päijät-Hämeen alueella. 

Kun tilaat meiltä teiden kunnossapidon palvelut, tarjoamme sinulle ammattitaidolla ja modernilla kalustolla tehdyn lopputuloksen.


Käyttämillämme koneilla saamme tehtyä teihin halutunlaiset kallistukset ja muotoilemaan tien oikeanmuotoiseksi. Kalustomme avulla saamme myös palautettua tien reunoille siirtyneen kiviaineksen takaisin ajotielle. Näin koko tieosuus saadaan siistittyä kestämään tulevien vuosien vuodenaikojen vaihtelut.

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Pyydä tarjous teiden kunnossapidosta Konepalvelu Metsäkangas Oy:ltä Lahdesta!

Ota yhteyttä